Povestea noastra

Daca ati ajuns aici, este clar ca sunteti un iubitor de pizza si asta ne bucura. Dati-ne voie sa va spunem in câteva cuvinte povestea noastra…

De 8 ani facem pizza. Si nu oricum, ci cu foarte multa grija si atentie la detalii. La fel cum ati prepara o pizza pentru familia dumneavoastra. Prospetimea inseamna reusita gustului. In fiecare zi, ne trezim dis-de-dimineata si ne aprovizionam cu ingrediente proaspete. Apoi, preparam pizza pe loc. Felia perfecta inseamna echilibrul aromonios intre crusta, sosul natural de rosii si ingredientele folosite. Calitatea se vede in detalii.

Nu consideram ca o pizza buna trebuie sa va goleasca portofelul. De aceea, va oferim calitate fara compromis, la un pret corect. Daca ne vizitati si ridicati personal comanda din locatia noastra, va bucurati de pret special, posibil cel mai mic din tot orasul. Si daca timpul nu va permite, aducem noi pizza la dumneavoastra, alaturi de o bautura racoritoare, din partea casei.

Suntem tineri si dinamici, in continua dezvoltare, pentru a va putea oferi in fiecare zi cea mai buna experienta in materie de pizza. Odata ajuns la noi, nu sunteti doar un simplu client. Faceti parte din familia noastra, cea a iubitorilor de pizza. Va intampinam cu zambet prietenos si tinem cont de preferintele dumneavoastra. Misiunea noastra este sa venim mereu in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu o pizza de calitate, la un pret accesibil.