Oferte

La ghiseu

Primesti cadou daca ridici comanda de la ghiseu? Da, este posibil la David’s Pizza. Platesti mai putin, daca alegi sa ridici  singur comanda de la pizzerie. Platesti 25 lei, in loc de 35 lei pentru o pizza de 28 cm si 28 lei in loc de 38 lei pentru o pizza de 32 cm. Iar daca esti cu mai multi prieteni si alegeti acelasi sortiment, comandati Pizza Party – care are dimensiune considerabila, unde platiti 95 lei, cu 10 lei mai putin decat ar fi fost cu livrare.

La domiciliu

Fie ca esti la birou sau acasa, David’s Pizza iti livreaza comanda oriunde doresti in Craiova. Alege 4 pizza din cele 26 de sortimente, iar pe a 5-a o primesti gratuit. Iar daca sunteti mai multe persoane la masa, opteaza pentru Pizza Party. La 4 pizza de dimensiuni mari, vei primi inca una cadou. Super afacere pentru pofticiosi!

 

● 4 PIZZA – 1 PIZZA gratis
● 4 PARTY – 1 PARTY gratis

Mentiuni

● Comenzile pe care doriti să le ridicati de la ghiseu se pot solicita si telefonic, urmand sa vi se comunice cu aproximatie timpul necesar pregatirii acestora, in functie de volumul cerintelor.
● In cazul livrarilor la domiciliu, timpul aferent transportului poate fi influentat de traficul rutier, de conditiile meteo, sau de alte imprejurari ce nu tin de vointa noastra.
● Mentionam ca produsele noastre pot contine următorii alergeni : cereale (gluten), lapte (lactoza), oua, peste, soia, telina, mustar, susan sau derivatele acestora. Informatii suplimentare puteţi obtine telefonic sau vizitand site-ul nostru.
● Gramajele specificate se refera la greutatea produsului in starea initiala. In urma prepararii
termice, produsul final inregistreaza scaderi in greutate.
● Pentru sugestii sau reclamatii ne puteti contacta folosind formularul de contact de pe site